Kraft-kulho + kansi, 6 x 9,6 cm, 240ml – 500kpl

75,00

Kraft-kulhon korkeus on 6 cm ja halkaisija 9,6 cm. Kulho on valmistettu voimapaperista ja se on päällystetty nestettä hylkivällä kerroksella. Soppakulho ovat 100% kierrätettävä, kansi on läpinäkyvää muovia. Tämä voimapaperista tehty kulho on ekologinen vaihtoehto muovista ja teollisuusmuovista valmistetuille kulhoille. Päällysteen ansiosta se ei vuoda ja se hylkii nesteitä.

Tuotetunnus (SKU): SP-KFTSOUPBOWL8 Osastot: ,

Kuvaus

Kulhot kestävät hyvin kylmiä ja kuumia ruokia, kuten vaikkapa salaatteja, pastaruokaa ja keittoja. Ne sopivat loistavasti esimerkiksi pikaruokaravintoloille, jotka myyvät paljon take-away-ruokaa sekä ruokakauppojen salaattibaareihin.

Kannellinen kraft-kulho on ympäristöystävällinen vaihtoehto kaikkiin festivaaleihin, konsertteihin sekä yritystapahtumiin. Kannen ansiosta ruoka pysyy siellä missä sen pitääkin ja päällystys pitää huolen siitä, että ruoka ei vuoda ulos kulhosta. Kannattaa huomioida, että monet pahvisetkin keittokulhot on päällystetty normaalilla muovilla, mikä tekee niistä osaltaan haitallisempia ympäristölle.

Käyttömahdollisuudet ovat tismalleen samat kuin polystyreenistä, eli teollisuusmuovista ja normaalista muovista valmistetuilla kertakäyttöastioilla. Suurin ero on siinä, että näiden kulhojen valmistuksessa ei ole käytetty muovia ja siksi ne ovat ympäristölle parempi vaihtoehto.

Tarjoa asiakkaillesi, yhteisöllesi ja vieraillesi ympäristöystävällisempi ratkaisu ruokailuun. Kun tarvitset kertakäyttöastioita, tee ekologinen valinta ja valitse voimapaperista valmistettu kulho ja kansi, niin ympäristö kiittää.

Tilaa meiltä nyt yrityksellesi, juhliisi tai omaan käyttöön täysin biohajoavat kertakäyttöastiat ja ole osana muuttamassa maailmaa parempaan suuntaan.

Tämä tuote on kierrätettävä, ei biohajoava!

Yrityksesi kannattaa nyt siirtyä biohajoavien kertakäyttöastioiden käyttöön! 

EU on päättänyt laittaa pisteen muovisten kertakäyttötavaroiden valmistukselle ja myynnille unionin alueella. Rajoitukset ja kiellot ovat tulossa voimaan viimeistään vuonna 2021 ja rajoitettaviin tuotteisiin kuuluvat muun muassa muoviset kertakäyttöastiat, pillit ja vanupuikot. Tarkemmin kiellettävistä tuotteista tiedämme varmasti lähitulevaisuudessa.

Huoli muovisista kertakäyttötavaroista on aiheellinen, sillä vuosittain maailman vesistöihin ja luontoon päätyy miljoonia ja taas miljoonia kiloja muovia, mikä ajan mittaan muuttuu mikromuoviksi. Mikromuovia on tavattu myös jo Suomessa, joten ongelmaa ei voi enää vähätellä ja syyttää muita aiheutuneesta vahingosta.

Tärkeänä kriteerinä EU:n päätöksenteossa on ollut, että kiellettävät ja rajoitettavat tuotteet tulee olla mahdollista ja edullista valmistaa myös biohajoavista materiaaleista, kuten voimapaperista ja PLA-muovista, mistä meidän kulhommekin on valmistettu.

Nyt onkin mainio tilaisuus näyttää esimerkkiä muille ja siirtyä biohajoavien kertakäyttöastioiden käyttämiseen, ennen kuin siitä tehdään pakollista.

Tietoa tuotteesta: 

  • Halkaisija 9,6 cm – Korkeus 6 cm, tukkupakkaus 500 kappaletta
  • Tilavuus 8oz (240ml)
  • Soveltuu loistavasti yhteen GoBion biohajovien aterimien ja mukien kanssa
  • Kulho 100% kompostoituva, muovinen kansi
  • Valmistettu kierrätetystä voimapaperista
  • Tehty kertakäyttöön, kestää kylmät, kuumat ja nestemäiset ruoat
  • Biohajoavia kulhoja saatavana myös 12 (350ml) ja 16oz (460ml) kokoisina.

PT ja MK

Kraft-kulho + kansi, 500kpl

Halkaisija 9,6cm, korkeus 6,8cm. Valmistettu voimapaperista, 100% kompostoituva

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kraft-kulho + kansi, 6 x 9,6 cm, 240ml – 500kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry