Ovaali säilytysastia 500ml (bagasse, biohajoava) ja PET-kansi (kierrätettävä) – 300 kappaletta

69,50

Nämä tyylikkään näköiset, ovaalit säilytysastiat ovat valmistettu bagassesta, eli sokeriruokojätteestä. Läpinäkyvät kannet ovat kierrätyskelpoista PET-muovia (polyetyleenitereflalaatti). Koska EU kieltää kokonaan perinteiset muoviset kertakäyttöastia vuonna 2021, niin nyt on oikea hetki yrittäjille siirtyä käyttämään ympäristöystävällisiä ratkaisuja.

Tuotetunnus (SKU): SP-Bagasse-L066 + SP-PET-L066D Osasto:

Kuvaus

Näitä matalia säilytysasioita on saatavilla kahta kokoa: 500 ml (18 unssia) sekä 770 ml (26 unssia). Tilavan muotoilunsa ansiosta niissä voi kantaa ja säilyttää väliaikaisesti melkeinpä mitä tahansa elintarvikkeita ja voivat pitää sisällään nesteitä jopa 36 tuntia. Ne kestävät myös hyvä kuumia ja kylmiä lämpötiloja; ne voi myös lämmittää mikrossa huoletta (kannettomana) tai pitää pakastimessa.

Ekoystävälliset ratkaisut ovat tulevaisuus elinkeinoelämässä, joten siirtyminen kannattaa tehdä ajoissa GoBion laadukkailla, biohajoavilla kertakäyttötuotteilla. 

Faktoja:

  • Mitat 20,3 x 13,5 x 4 cm (500 ml / 18 unssia), tukkupakkausmäärä 300 kappaletta.
  • Kansi PET-biomuovia, eli sen pystyy kierrättämään.
  • Saatavilla myös 770 ml kokoisena.
  • Kestää kylmää ja kuumaa.
  • Turvallinen käyttää mikrossa (ilman kantta), pakastimessa ja jääkaapissa.
  • Ekoystävällinen, ei myrkkyjä; täydellinen elintarvikkeiden väliaikaiseen säilytykseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ovaali säilytysastia 500ml (bagasse, biohajoava) ja PET-kansi (kierrätettävä) – 300 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry