Bagasse-kulho 350ml (kompostoituva, biohajoava) ja PET-kansi (kierrätettävä) – 600 kappaletta

99,00

Ympäristöpäätöksissä ja yleisön mielipiteissä puhaltavat vihreän vallankumouksen tuulet, ja EU onkin ottanut tavoitteekseen vähentää tuntuvasti ympäristöämme rasittavien muovituotteiden käyttöä. Vuonna 2021 tutut kertakäyttöiset muoviastiat tullaan kieltämään uusien direktiivien astuessa voimaan, ja yrityksien on sitouduttava tähän siirtymään ennen määräaikaa.

Tuotetunnus (SKU): SP-Bagasse-L026 + SP-PET-L026D Osastot: ,

Kuvaus

Tämä onnistuu helposti GoBion jykevillä ja täysin luonnossa hajoavilla kertakäyttöastioilla. Nämä bagassesta, eli sokeriruo’osta valmistetut kulhot ovat omiaan aterioiden, salaattien ja muiden ruokalajien sekä elintarvikkeiden kuljetukseen ja väliaikaiseen säilöntään.

Ne kestävät pitkään myös nestettä (aina 36 tuntiin asti) ja ne voi lämmittää mikrossa tai pakastaa kylmässä ilman pelkoa laskevista myrkyistä tai tuotteen hajoamisesta. Kansi on valmistettu kierrätettävästä PET-biomuovista.

Tee hyvä teko sekä itseäsi, että tulevia sukupolvia ajatellen ja siirry nyt kokonaan pois luontoa kuormittavista muoviastioista. Ekologiset vaihtoehdot on jo kehitetty sen verran käyttöä kestäviksi, että joskus ihmettelemme, miksi ikinä edes käytimme muovisia versioita!

Faktoja:

  • Mitat 13,5 x 4,6 cm (3500 ml / 12 unssia), tukkupakkausmäärä 600 kappaletta.
  • Materiaali: bagasse (kulho), polyetyleenitereflalaatti / PET-biomuovi (kansi).
  • Saatavilla myös isompina kokoina: 500ml (18 oz) ja 950ml (32 oz).
  • Täydellinen tuote aterioiden ja elintarvikkeiden kuljetukseen ja säilytykseen.
  • Mikrossa kuumennettava (ilman kantta) ja pakastimessa säilytettävä, kestää nesteitäkin jopa 36 tuntia.
  • Kulho on myrkytön; ei pelkoa kehoa tai luontoa vahingoittavista kemikaaleista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bagasse-kulho 350ml (kompostoituva, biohajoava) ja PET-kansi (kierrätettävä) – 600 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry