Ruskea kraft-salaattikulho 10,6 dl ja PET-muovikansi – 300 kappaletta

85,00

Ekologisia valintoja jokapäiväisessä elämässään tekevät ihmiset tykästyvät varmasti näihin korkealaatuisiin ja huolella muotoiltuihin salaattikulhoihin. Nämä kertakäyttökulhot ovat täysin kierrätettäviä. Läpinäkyvä kansi on tehty polyetyleenitereflalaatista (tunnetaan myös lyhenteellä PET).

Tuotetunnus (SKU): SP-KFTBOWL36 Osastot: , ,

Kuvaus

Vanhat kertakäyttömuovit eivät pysty enää kilpailemaan tämän uusimmalla ekoteknologialla kehityn kertakäyttömateriaalin kanssa, joka lyö vanhat muoviastiat laudalta.

Kulhoja valmistetaan neljällä eri tilavuudella: 5,9 dl (20 unssia), 7,7 dl (26 unssia), 10,6 dl (36 unssia) ja 11,8 dl (40 unssia). Laaja kokovalikoima helpottaa jokaista käyttäjää löytämään itselleen käytännöllisimmän koon omaan tarpeeseen ja mahdollistaa monia käyttötarkoituksia. PET-muovinen kansi on läpinäkyvä, joten sisällön pystyy näkemään kätevästi ja kulho itsessään on erittäin kestävästi valmistettu.

Koska perinteiset muoviset kertakäyttöastiat poistuvat kauppojen hyllyiltä EU:ssa 2021, nyt on oiva hetki ottaa varaslähtö luontoa ajattelevaan kuluttamiseen ja olla etulinjassa, kun yhteiskunta siirtyy kohti biohajoavia ja kierrätettäviä hyödykkeitä.

Tämä tuote on kierrätettävä, ei biohajoava!

Faktoja:

  • Mitat 15 x 7,5 cm (10,6 dl / 36 unssia), tukkupakkausmäärä 300 kappaletta.
  • Kulho on täysin kierrätettävä.
  • Valittavissa neljä eri kokoa moniin säilöntätarkoituksiin.
  • Kestää vettä ja korkeita lämpötiloja.
  • Turvallinen ruuan lämmitykseen.
  • Soveltuu myös elintarvikkeiden kylmäsäilytykseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruskea kraft-salaattikulho 10,6 dl ja PET-muovikansi – 300 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry