Toimitusehdot

GoBio.fi:n toimitusehdot lyhyesti:

 • GioBio.fi:n tuotteet on tarkoitettu yritysasiakkaille (Y-tunnus vaaditaan).
 • Listattujen tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (alv).
 • Ilmoitettu paino on nettopaino.
 • Virheelliset tai kuljetuksessa vahingoittuneet tuotteet, palautukset ja reklamaatiot pitää ilmoittaa ensi tilassa sähköpostilla osoitteeseen info@gobio.fi.
 • Tilauksia lähetetään Suomeen ja ulkomaille. Asiakas hyväksyy mahdolliset maakohtaiset toimituskulut tilauksen yhteydessä.
 • Toimitukseen pätee ylivoimaisen esteen sääntö (Force Majeur): GoBio.fi ei ota vastuuta tavaran toimituksen myöhästymisestä heistä riippumattomista syistä (esim. lakko, työsulku, raaka-aineiden puute, tulipalo tai viranomaistoimenpiteet). Nämä tilanteet eivät ole GoBio.fi:n osalta vahingonkorvausvelvollisuuden alaisia tilanteita.

Yritys- ja yksityisasiakkaat:

GoBio.fi:n tukkutuotteet on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaille. Yksityisasiakkaat eivät voi tehdä tilauksia ilman toiminimeä tai Y-tunnusta. Tilauksen tekemiselle ei ole erikseen asetettua ikärajaa.

Tilausten muokkaukset, tuotteiden lisääminen ja poistaminen:

Tilaukset ovat muokattavissa tai peruutettavissa niin kauan, kuin niitä ei olla käsitelty. Käsittely tarkoittaa matkaan toimitettua lähetystä, kuljetusliikkeelle toimitettua lähetystä tai GoBio.fi:n sisäisesti aloitettua tilauksen käsittelyä.

Tilausten lähetykset ja nouto:

Toimituksen lähettäminen tiettynä päivänä on sovittavissa GoBio.fi:n kanssa niissä rajoissa, kuin se on postin tai muun kuljetusliikkeen kanssa mahdollista.

Jos lähetys tilataan postikonttoriin, kuljetusliikkeen noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin, on noutoaika se mitä kyseessä olevat tahot ilmoittavat saapumisilmoituksessa. Jos asiakas ei nouda tuotteita määräaikana, on hän vastuussa mahdollisista lisäkuluista, joita aiheutuu esimerkiksi tuotteiden palauttamisesta tai uudelleenlähettämisestä.

Jos lähetyksessä havaitaan puutteita tai vahinkoja, on asiakas velvollinen ilmoittamaan niistä välittömästi asiakaspalveluun (kts. alta osio ”palautusoikeudet”).

Toimitustavat ja hinnasto:

 • Toimitusajat sopimuksen mukaisesti.
 • Toimitushinta riippuu lähetyksen suuruudesta ja toimitustavasta. Pyydämme asiakkaalta hyväksynnän ennen tavaran lähettämistä.

Arvonlisävero:

 • GoBio.fi:n tuotteet ovat myytävissä ainoastaan yrityksille. Kaikki hinnat ovat ALV 0%.

Maksuvaihtoehdot ja viivästysmaksut:

 • GoBio.fi lähettää tilauksesta laskun asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin.
 • Laskun maksamisaika on 14 päivää.
 • Viivästysmaksu on 40€ + 8% viivästyskorko.
 • Isommissa tilauksissa maksuehdoista voidaan neuvotella erikseen.

Myyjästä riippumaton toimituksen myöhästyminen:

GoBio.fi ei ota vastuuta tilauksen toimituksen yhteydessä vastaan tulleesta ylivoimaisesta esteestä (Force Majeur) ja siitä mahdollisesti koituneesta vahingosta. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi lakko, työsulku, raaka-aineiden puute, tulipalo tai viranomaistoimenpiteet.

Palautusoikeudet:

Ainoastaan vahingoittuneet tai virheelliset tuotteet voidaan palauttaa. Virheelliset tai kuljetuksessa vahingoittuneet tuotteet, palautukset ja reklamaatiot pitää ilmoittaa ensi tilassa sähköpostilla osoitteeseen info@gobio.fi. Virheelliset tuotteet voidaan korvata uusiin tai vahingoittuneiden tavaroiden kohdalla asiakas voi pyytää rahansa takaisin.

Tuotteiden mahdolliseen palauttamiseen tarvitaan GoBio.fi:n myynnin tai myyntiedustajan hyväksyntä.

Omistusoikeudet ja vastuu:

GoBio.fi toimii verkkosivuillaan listattujen tuotteiden maahantuojana. Tilattu tavara siirtyy asiakkaan omistukseen, kun tilaus on maksettu kokonaisuudessaan. Vastuu toimitetun tavaran kunnosta siirtyy asiakkaalle luovutushetkellä.

Tietosuojaseloste:

GoBio.fi kerää asiakkailtaan joitakin tietoja asiakkuussuhteiden hoitamiseen ja markkinointitarkoitusiin. Tarkat tiedot asiakkaan tietosuojaehdoista voitte lukea rekisteri- ja tietosuojaselosteesta.

Tarjouskirjelistalta voi kirjautua pois painamalla uutiskirjeessä olevasta ”Peruuta tilaus / Cancel subscription”-linkistä tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluun osoitteessa info@gobio.fi.

Yhteystiedot:

SEOSEON Europe S.L.
CIF: B76307735
Calle Puerto Rico 1, local 9
35010 Las Palmas de Gran Canaria
Espanja
info@gobio.fi