Lautanen 3-osainen, 26 cm (biohajoava) – 800kpl

89,00

Kolmiosainen kertakäyttölautanen on halkaisijaltaan 26cm. Se on valmistettu kierrätetystä sokeriruo’osta ja siksi se on 100% kompostoituva. Nämä kertakäyttölautaset ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille kartongista ja muovista valmistetuille kertakäyttölautasille. Laadusta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä, vaikka suunta onkin ekologisempaan päin.

Tuotetunnus (SKU): SP-BGSPW10-3C Osastot: ,

Kuvaus

Kolmiosaiset kertakäyttölautaset kestävät hyvin kuumia, kylmiä ja öljyisiä ruokia. Ne ovatkin loistava vaihtoehto esimerkiksi pikaruoan tarjoiluun, sillä kolmiosaisuus helpottaa ruoan erottelua lautasella. Biohajoavat kertakäyttölautaset soveltuvat erinomaisesti kaikkiin tapahtumiin, festivaaleihin, konsertteihin, yrityksen tiloihin ja ravintoloihin.

Käyttömahdollisuudet ovat tismalleen samat kuin kartongista ja muovista valmistetuilla kertakäyttöastioilla. Erona on, että näiden lautasten valmistukseen ei ole käytetty muovia kohentamaan tuotteen ominaisuuksia eri ruoka-aineiden tai lämpötilojen kanssa, siitä yksinkertaisesta syystä, että siihen ei ole tarvetta.

Nyt on hyvä hetki tarjota asiakkaillesi, yhteisöllesi ja vieraillesi ympäristöystävällisempi ratkaisu ruokailuun. Kun tilanne vaatii kertakäyttöastioita, tee vihreämpi valinta ja tarjoile ruoka sokeriruo’osta valmistetuilla lautasilla.

Tilaa meiltä yrityksellesi tai omaan käyttöösi täysin biohajoavat kertakäyttöastiat ja ole osana maailmanlaajuista muutosta.

Miksi yritysten kannattaisi nyt siirtyä täysin käyttämään biohajoavia kertakäyttöastioita? 

EU:n päätöksestä osa muovisista kertakäyttötavaroista tullaan kieltämään viimeistään vuonna 2021. Näihin lukeutuvat muun muassa muoviset kertakäyttöastiat, pillit ja vanupuikot. Valitettavan usein nimenomaan muoviset kertakäyttöastiat päätyvät maailman meriin ja järviin muodostaen siellä mikromuovia, mitä on löydetty jo Suomen vesijohtovesistäkin.

Yhtenä tärkeänä kriteerinä EU:n päätöksessä oli kieltää tuotteita, joita jo nyt on edullista valmistaa biohajoavista materiaaleista, kuten puusta ja sokeriruo’osta.

Nyt onkin mainio tilaisuus näyttää esimerkkiä muille ja siirtyä biohajoavien kertakäyttöastioiden käyttämiseen, ennen kuin laki sitä vaatii.

Tietoa tuotteesta: 

  • Halkaisija 25,4 cm (10 tuumaa), tukkupakkaus 800 kappaletta
  • Soveltuu loistavasti yhteen GoBion biohajovien aterimien ja mukien kanssa
  • 100% kompostoituva
  • Valmistettu kierrätetystä sokeriruo’osta
  • Tehty kertakäyttöön, kestää kylmät, kuumat ja öljyiset ruoat
  • Voidaan laittaa mikroaaltouuniin tai pakastaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lautanen 3-osainen, 26 cm (biohajoava) – 800kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry