Lautanen, 23cm (biohajoava) – 1000 kappaletta

79,00

Halkaisijaltaan 23cm kertakäyttölautanen on valmistettu kierrätetystä sokeriruo’osta ja se on 100% kompostoitava. Ne ovat loistava vaihtoehto perinteisille kartongista tai muovista valmistetuille kertakäyttölautasille laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Tuotetunnus (SKU): SP-BGSPW9 Osastot: ,

Kuvaus

Nämä ympäristöystävälliset lautaset kestävät hyvin kuumia, kylmiä ja jopa öljyisiä ruokia. Biohajoavat kertakäyttölautaset soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi pikaruoan tarjoiluun festivaaleilla, häihin, juhliin, yrityksen ruokalaan tai vaikka mökille.

Käyttömahdollisuudet ovat siis tismalleen samat kuin kartongista valmistetuilla vastaavilla lautasilla, mutta näiden lautasten valmistuksessa ei ole käytetty muovia kohentamaan tuotteen kestävyyttä eri ruoka-aineiden tai ruoan lämpötilojen kanssa.

Nyt on aika tarjota yhteisöllesi, asiakkaillesi ja vieraillesi ympäristöystävällisempi ratkaisu ruokailuun, silloin kun perinteistä astiastoa ei ole syystä tai toisesta mahdollista tai järkevää kuljettaa mukana. Ole edelläkävijä ja tilaa meiltä yrityksellesi tai omaan käyttöösi täysin biohajoavat kertakäyttöastiat ja ole osana maailmanlaajuista muutosta.

Minkä takia nyt kannattaa siirtyä täysin biohajoavien kertakäyttöastioiden käyttöön?

EU on päättänyt, täysin aiheellisesti, kieltää esimerkiksi muoviset kertakäyttöastiat, pillit ja vanupuikot viimeistään vuonna 2021, sillä ne päätyvät usein joko meriin muodostaen koko eläinkunnalle haitallista mikromuovia tai kaatopaikalle, missä ne eivät maadu.

Näiden tuotteiden on myös todettu olevan jo nyt edullista valmistaa biohajoavista materiaaleista, kuten puusta ja sokeriruo’osta. Siksi nyt onkin mainio tilaisuus näyttää esimerkkiä muille, ja laittaa kertakäyttöastiat kerralla kuntoon, ennenkuin laki sitä vaatii.

Tietoa tuotteesta: 

  • Halkaisija 23cm (9 tuumaa), tukkupakkaus 1000 kappaletta
  • Soveltuu loistavasti yhteen GoBion biohajovien aterimien ja mukien kanssa
  • 100% kompostoituva
  • Valmistettu kierrätetystä sokeriruo’osta
  • Tehty kertakäyttöön, kestää kylmät, kuumat ja öljyiset ruoat
  • Voidaan laittaa mikroaaltouuniin tai pakastaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lautanen, 23cm (biohajoava) – 1000 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry