Kraft-kulho + kansi, 6,8 x 9,6 cm, 350ml – 500kpl

85,00

Kraft-kulho on 6,8 cm korkea, halkaisija on 9,6 cm ja tilavuus 350ml. Kulho on valmistettu voimapaperista ja se on päällystetty nesteitä hylkivällä pinnoitteella. Soppakulho ovat 100% kierrätettävä, kansi on läpinäkyvää muovia.

Kraft-kulhot ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto muovisille astioille. Sen lisäksi monet pahvista tai kartongista valmistetut astiat on pinnoitettu muovilla, mikä osaltaan aiheuttaa ympäristölle taakkaa, vaikka astia muuten menisikin pahvinkierrätykseen.

Tuotetunnus (SKU): SP-KFTSOUPBOWL12 Osastot: ,

Kuvaus

Voimapaperista valmistettu kulho on ominaisuuksiltaan vähintäänkin yhtä hyvä kuin muoviset ja pahviset vastineetkin, ja se hylkii nesteitä tehokkaasti. Kulhot kestävät hyvin kylmiä ja kuumia ruokia, kuten vaikkapa salaatteja ja keittoja. Ne sopivat loistavasti esimerkiksi pikaruokaravintoloille, ruokakauppojen salaattibaareihin ja tarjoiluastioiksi tapahtumiin.

Kannellinen kraft-kulho on ympäristöystävällinen vaihtoehto festivaaleille, konserteille ja yrityksille. Kannen ansiosta ruokaa voidaan liikutella ilman vaaraa, että läikkyy yli ja kulhon pinnoite pitää huolen siitä, että nesteet eivät vuoda.

Käyttömahdollisuudet ovat tismalleen samat kuin polystyreenistä, eli teollisuusmuovista ja normaalista muovista valmistetuilla kertakäyttöastioilla. Näiden kulhojen valmistuksessa ei ole käytetty muovia ja siksi ne ovat ympäristölle ystävällisempi vaihtoehto.

Tarjoa yhteisöllesi, asiakkaillesi ja vieraillesi ekologinen ratkaisu ruokailuun. Kertakäyttöastioiden käytön ei tarvitse olla ympäristörikos, tee siis ekologinen valinta ja valitse voimapaperista valmistettu kraft-kulho ja kansi.

Tilaa meiltä nyt yrityksellesi tai juhliisi täysin ympäristöystävälliset kertakäyttöastiat ja ole etulinjassa muuttamassa maailmaa puhtaampaan suuntaan.

Tämä tuote on kierrätettävä, ei biohajoava!

EU kieltää muoviset kertakäyttöastiat ja ekologisista kertakäyttöastioista tulee normi

EU on asetuksessaan päättänyt rajoittaa muovisten kertakäyttöastioiden valmistusta ja myyntiä viimeistään vuodesta 2021 alkaen. Syynä tähän on tarve puuttua etenkin vesistöihin joutuvan muovin määrään ja näin vähentää ympäristölle aiheutuvaa haittaa. Jo nyt Suomessa on havaittu mikromuovia järvistä ja jopa vesijohtovedestä, joten ongelma ei ole enää jossain kaukana toisella puolella maailmaa.

Kiellettävien ja rajoitettavien tuotteiden joukossa on muun muassa kertakäyttöastioita, pillejä ja vanupuikkoja. EU:n kriteerinä päätöksenteossa on kuitenkin ollut myös, että korvaavien tuotteiden tulee olla edullisia valmistaa ja eritoten mahdollista ne pitää olla mahdollista korvata ympäristöystävällisillä materiaaleilla. Tällaisia ovat esimerkiksi PLA-muovi, sokeriruoko tai puu, mistä nämäkin kulhot on valmistettu.

Nyt onkin mainio tilaisuus näyttää suuntaa muille ja siirtyä kierrätettävien kertakäyttöastioiden käyttämiseen, ennen kuin laki sitä vaatii.

Tietoa tuotteesta: 

  • Halkaisija 9,6 cm – Korkeus 6,8 cm, tukkupakkaus 500 kappaletta
  • Tilavuus 12oz (350ml)
  • Soveltuu loistavasti yhteen GoBion biohajovien aterimien ja mukien kanssa
  • Kulho 100% kompostoituva, muovinen kansi
  • Valmistettu voimapaperista
  • Tehty kertakäyttöön, kestää kylmät, kuumat ja nestemäiset ruoat
  • Kraft-kulhoja saatavana myös 8oz (240ml) ja 16oz (460ml) kokoisina.

PT ja MK

Kraft-kulho 350ml + kansi, 500kpl

Halkaisija 9,6 cm, korkeus 6,8 cm. Valmistettu voimapaperista, 100% kompostoituva.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kraft-kulho + kansi, 6,8 x 9,6 cm, 350ml – 500kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry