Bagasse-kulho 950ml (kompostoituva, biohajoava) ja PET-kansi (kierrätettävä) – 600 kappaletta

199,50

Meille on yhteiskuntana erittäin tärkeää, että ajattelemme teoillamme ympäristöämme. Vanhat, muoviset kertakäyttöastiat ovat todellinen rasite ekosysteemillemme, mutta onneksemme enää ei ole mitään syytä pysyä vanhoissa, saastuttavissa muoviastioissa. GoBion kompostoituvat ja biohajoavat tuotteet nimittäin pystyvät kaikkeen siihen, mihin vanhat muoviastiatkin!

Tuotetunnus (SKU): SP-Bagasse-L014 + SP-PET-L014D Osastot: ,

Kuvaus

Nämä sokeriruo’on ylijäämästä, eli bagassesta valmistetut kannelliset kulhot sopivat erinomaisesti ruokien, salaattien ja aterioiden väliaikaiseen säilytykseen. Bagasse on 100% kompostoituva materiaali, joka kuitenkin kestää kovaakin käsittelyä niin fyysisessä käytössä, kuin säilytyksessäkin.

Ne eivät sisällä ihmiskehoa vahingoittavia myrkkyjä, joten ne voi huoletta lämmittää mikrossa (ilman kantta) tai säilyttää pakastimessa. Kulhon mukana saatava kansi on kierrätettävää PET-muovia, joka tekee tästä kertakäyttöastiasta täydellisen ekoratkaisun yrittäjälle!

Tällä hetkellä yrittäjän yksi parhaimmista PR-teoista on siirtyä kohti ekoystävällisiä ratkaisuja, joiden näkyvyys kantaa asiakkaiden silmissä kauas. Jätä siis suosiolla vanhat ympäristöhasardeina tunnetut muovikertakäyttöastiat historiaan, ja ole mukana aktiivisesti viemässä kansakuntaa kohti kestävää kehitystä!

Faktoja:

  • Mitat 17,5 x 6,7 cm (950 ml / 32 unssia), tukkupakkausmäärä 600 kappaletta.
  • Valmistusmateriaali: bagasse (kulho), polyetyleenitereflalaatti (kansi).
  • Tarjolla myös kaksi pienempää versiota: 350ml ja 500ml (kannelliset).
  • Erinomainen ekoratkaisu elintarvikkeiden väliaikaissäilytykseen.
  • Pitää nestettä jopa 36 tuntia, kestää mikroaaltouunissa lämmittämisen ja pakastamisen.
  • Ei ympäristölle, ihmisille tai eläimille haitallisia myrkkyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bagasse-kulho 950ml (kompostoituva, biohajoava) ja PET-kansi (kierrätettävä) – 600 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry