Take-away rasia 3-osainen, 24 x 24 x 8 cm 1000 ml (biohajoava) – 250kpl

79,90

Pikaruoan 3-osaisen take-away rasian tilavuus on 1000ml, leveys ja pituus ovat 24 ja se on 8cm korkea. Rasia on valmitettu kierrätetystä sokeriruo’osta ja se on 100% kompostoituva ja biohajoava. Nämä take-away rasiat ovat ekologinen vaihtoehto perinteisille muovista ja styroxista valmistetuille vastaaville kertakäyttörasioille. Laadusta ei kuitenkaan tarvitse ekologisuuden nimissä tinkiä.

Tuotetunnus (SKU): SP-BGSCSW10-3C Osasto:

Kuvaus

Rasiat kestävät hyvin kylmiä, kuumia ja öljyisiä ruokia. Ne sopivat loistavasti esimerkiksi pikaruokaravintoloille, jotka myyvät paljon take-away ruokaa. Biohajoavat 3-osaiset kertakäyttörasiat ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto kaikkiin juhliin, festivaaleihin, ravintoloihin sekä muihin yritystilaisuuksiin. Erilliset osiot helpottavat ruoan annostelua ja mahdollistavat monipuolisemmat annokset.

Käyttömahdollisuudet ovat tismalleen samat kuin styroxista ja muovista valmistetuilla kertakäyttöastioilla. Erona on, että näiden rasioiden valmistukseen ei ole käytetty ympäristölle haitallista muovia.

Tarjoa asiakkaillesi, yhteisöllesi ja vieraillesi ympäristöystävällisempi ratkaisu ruokailuun. Kun tarvitset kertakäyttöastioita, tee vihreämpi valinta ja tarjoile ruoka sokeriruo’osta valmistetuilla 3-osaisilla take-away rasioilla.

Tilaa meiltä yrityksellesi, juhliisi tai omaan käyttöön täysin biohajoavat kertakäyttöastiat ja ole osana maailmanlaajuista ja vääjäämätöntä muutosta.

Nyt on oikea aika siirtyä ekologisten kertakäyttöastioiden käyttöön 

EU:n asetus muovisten kertakäyttötavaroiden valmistuksen ja myymisen rajoittamisesta tulee voimaan kokonaisuudessaan viimeistään 2021. Rajoitettaviin tuotteisiin kuuluu muun muassa muoviset annosrasiat, pillit ja vanupuikot. Valitettavan usein nimenomaan muovia sisältävät, maatumattomat, annosrasiat päätyvät luontoon, meriin ja järviin.

Myös Suomen järvistä ja jopa vesijohtovedestä on löydetty eläinkunnalle ja luonnolle haitallista mikromuovia. Tärkeänä kriteerinä EU:n päätöksenteossa on ollut se, että kiellettäviä tuotteita pitää pystyä jo nyt valmistamaan edullisesti biohajoavista tuotteista, kuten puusta ja sokeriruo’osta, mistä nämä rasiat on valmistettu.

Nyt onkin mainio tilaisuus näyttää esimerkkiä muille ja siirtyä biohajoavien kertakäyttöastioiden käyttämiseen, jo ennen kuin laki sitä vaatii.

Tietoa tuotteesta: 

  • Leveys 24 cm – Pituus 24 cm – Korkeus 8 cm, tukkupakkaus 250 kappaletta
  • Tilavuus 1000 ml
  • Soveltuu loistavasti yhteen GoBion biohajovien aterimien ja mukien kanssa
  • 100% kompostoituva ja biohajoava
  • Valmistettu kierrätetystä sokeriruo’osta
  • Tehty kertakäyttöön, kestää kylmät, kuumat ja öljyiset ruoat
  • Voidaan laittaa mikroaaltouuniin tai pakastaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Take-away rasia 3-osainen, 24 x 24 x 8 cm 1000 ml (biohajoava) – 250kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry