Kuitusimpukkalaatikko 18x13cm – 300 kappaletta

0,00

Sokeriruo’on kuiduista (bagasse) valmistettu simpukkalaatikko sopii hyvin take-out-aterioiden pakkaamiseen. GoBion kuitusimpukkalaatikko on hellä sekä luonnolle, että ihmiselle. Sen valmistusmateriaalit ovat täysin luonnossa hajoavia, joten niitä voidaan käyttää myös isoissa yleisötilaisuuksissa.

Tuotetunnus (SKU): SP-BGSCSW75 Osasto:

Kuvaus

Simpukkalaatikon kannen sarana on rei’itetty valmiiksi, joten sen irti ottaminen aterioinnin helpottamiseksi on helppoa ja siistiä. Se on mukava kantaa käsissä, vaikka sisältö olisi kuumaa. Laatikon voi myös huoletta lämmittää mikrossa, sillä se ei eritä kuumennettaessa mitään keholle vaarallisia kemikaaleja. Sen voi lämmittämisen lisäksi säilyttää turvallisesti myös pakastimessa. 600 ml tilavuuteen mahtuu hyvin kaikenlaisia aterioita.

Jos yrityksessänne ei olla vielä siirrytty uusien EU-direktiivien mukaisiin kertakäyttöastioihin (muoviset kielletään vuonna 2021), niin nyt on oivallinen hetki tehdä siirtymä ekologisten kertakäyttötuotteiden käyttöön. Tarjoamme isompien erien tilaajille myös määräalennuksia.

Faktoja:

  • Mitat 18,5 x 13,2 x 6,5 cm (tilavuus 600 ml), tukkupakkausmäärä 300 kappaletta.
  • Materiaali: bagasse (sokeriruoko).
  • Kansi voidaan poistaa helposti aterioinnin helpottamiseksi.
  • Kestää kuumia ja kylmiä lämpötiloja.
  • Laatikko on täysin luonnossa hajoava.
  • Voidaan lämmittää turvallisesti mikrossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuitusimpukkalaatikko 18x13cm – 300 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry