Kraft-kulho + kansi, 9.5 x 9.6 cm, 460ml – 500kpl

89,00

Kraft-kulho on 9.5 cm korkea, halkaisija on 9.6 cm ja tilavuus 460ml. Nestettä hylkivällä pinnoitteella varustettu kulho on valmistettu voimapaperista. Kulho on kierrätettävä, kansi on läpinäkyvää muovia. Tämä kulho on ekologinen vaihtoehto vastaaville, muovista valmistetuille kertakäyttöastioille.

Tuotetunnus (SKU): SP-KFTSOUPBOWL16 Osastot: ,

Kuvaus

Tämä voimapaperista valmistettu kulho suoriutuu vähintäänkin yhtä hyvin kuin muoviset ja pahvisetkin kulhot. Nesteitä hylkivä pinnoite pitää ruoan siellä missä pitääkin ja kansi helpottaa kulhon siirtelyä paikasta toiseen. Kulhot kestävät hyvin kylmiä ja kuumia ruokia, kuten vaikkapa salaatteja ja keittoja. Kierrätettävät kulhot sopivat erinomaisesti pikaruokaravintoloille, salaattibaareihin sekä tarjoiluastioiksi tapahtumiin.

Kannellinen kraft-kulho on se ympäristöystävällisempi vaihtoehto kaikkiin tilanteisiin ja tapahtumiin juhlista festivaaleille, yrityksesi tarpeisiin ja take-away ruoan tarjoiluun. Käyttömahdollisuudet ovat tismalleen samat kuin polystyreenistä eli teollisuusmuovista ja perinteisestä muovista valmistetuilla kertakäyttöastioilla. Ja toisin kuin monissa pahvista valmistetuissa kulhoissa, näiden kulhojen valmistuksessa ei ole käytetty muovia ja siksi ne ovat ympäristölle ystävällisempi vaihtoehto.

Monissa pahvista valmistetuissa kulhoissa ja astioissa on käytetty muovia parantamaan tuotteen ominaisuuksia öljyisten ja nestemäisten ruokien kanssa. Vaikka sen kaltaiset, muovilla kohennetut tuotteet laittaisi pahvinkeräykseen, aiheuttavat ne silti enemmän taakkaa ympäristölle. Näin ei ole GoBion tuotteiden kanssa!

Tarjoa yhteisöllesi, asiakkaillesi ja vieraillesi ekologinen ratkaisu ruokailuun. Aina kun tarvitset kertakäyttöastioita, valitse ympäristölle ystävällisemmät vaihtoehdot laajasta valikoimastamme.

Tilaa meiltä ravintolaasi, yritykseesi, kauppaasi tai juhliisi kierrätettävät kertakäyttöastiat ja ole etulinjassa muuttamassa maailmaa parempaan suuntaan.

Tämä tuote on kierrätettävä, ei biohajoava!

Älä epäröi valitessasi ekologisempia kertakäyttötavaroita, sillä muoviset kielletään pian! 

EU on päättänyt rajoittaa, ja täysin aiheesta, kertakäyttöisten muovituotteiden myyntiä ja valmistusta vuodesta 2021 alkaen. Pääasiallisena perusteena tähän on muovituotteiden joutuminen maailman vesistöihin ja ympäristöön. Myös Suomessa on löydetty järvistä ja vesijohtovedestä mikromuovia, joten ongelmat eivät enää ole kaukana maailman toisella puolella.

Kiellettävien ja rajoitettavien tuotteiden joukossa on kertakäyttöastioita, pillejä sekä muun muassa vanupuikot. Kriteerinä päätöksenteossa on EU:lla ollut se, että korvaavien tuotteiden tulee jo nyt olla edullisia valmistaa biohajoavista tai kierrätettävistä materiaaleista. Biohajoavia materiaaleja, joista vastaavia tuotteita voidaan valmistaa, ovat esimerkiksi puu, sokeriruoko sekä PLA-muovi (maissitärkkelyksestä valmistettu materiaali).

Näytä valinnoillasi suuntaa muille ja siirry ympäristöystävällisten kertakäyttöastioiden käyttämiseen, ennen kuin siitä tehdään pakollista!

Tietoa tuotteesta: 

  • Halkaisija 9.6 cm – Korkeus 9.5 cm + kansi, tukkupakkaus 500 kappaletta
  • Tilavuus 16oz (460ml)
  • Soveltuu loistavasti yhteen GoBion biohajovien aterimien ja mukien kanssa
  • Kulho 100% kompostoituva, muovinen kansi
  • Valmistettu voimapaperista
  • Tehty kertakäyttöön, kestää kylmät, kuumat ja nestemäiset ruoat
  • Kraft-kulhoja saatavana myös 8 (240ml) ja 12oz (350ml) kokoisina.

PT ja MK

Kraft-kulho + kansi, 500kpl

Halkaisija 9,5cm, korkeus 9,6cm. Valmistettu voimapaperista, 100% kompostoituva

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kraft-kulho + kansi, 9.5 x 9.6 cm, 460ml – 500kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry