Take-away-rasia, 15,24 x 15,24 x 8cm 450ml (biohajoava) – 300kpl

35,00

Hampurilaisille suunnitellun take-away rasian tilavuus on 450ml, leveys ja pituus ovat 15,24cm ja se on 8 cm korkea. Rasia on valmistettu kierrätetystä sokeriruo’osta ja se on 100% biohajoava ja kompostoituva. Nämä kertakäyttörasiat ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille muovista ja styroxista valmistetuille take-away rasioille. Laadusta ei kuitenkaan ole tingitty, vaikka suunta onkin ekologisempaan päin.

Tuotetunnus (SKU): SP-BGSCSW66 Osasto:

Kuvaus

Nämä take-away-rasiat kestävät hyvin kuumia, kylmiä ja öljyisiä ruokia. Ne sopivat loistavasti hampurilaisten tarjoiluun, mutta myös hyvin vaikkapa salaattiannoksille. Biohajoavat hampurilaisrasiat ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto kaikkiin festivaaleille, ravintoloihin, yritystiloihin ja -juhliin sekä muihin tapahtumiin.

Käyttömahdollisuudet ovat tismalleen samat kuin styroxista ja muovista valmistetuilla kertakäyttöastioilla. Erona on, että näiden rasioiden valmistukseen ei ole käytetty ympäristö rasittavaa muovia.

Nyt on hyvä hetki tarjota asiakkaillesi, yhteisöllesi ja vieraillesi ympäristöystävällisempi ratkaisu ruokailuun. Kun tilanne vaatii kertakäyttöastioita, tee vihreämpi valinta ja tarjoile ruoka sokeriruo’osta valmistetuilla take-away rasioilla.

Tilaa meiltä yrityksellesi, juhliisi tai omaan käyttöön täysin biohajoavat kertakäyttöastiat ja ole osana maailmanlaajuista muutosta.

Siirry yrityksessäsi uusien direktiivien mukaisiin kertakäyttöastioihin ajoissa 

EU:n päätöksestä muovisten kertakäyttötavaroiden valmistusta tullaan rajoittamaan viimeistään vuonna 2021. Näihin tuottteisiin lukeutuvat muun muassa muoviset annosrasiat , pillit ja vanupuikot. Valitettavan usein nimenomaan muoviset annosrasiat päätyvät maailman meriin ja järviin, joissa niistä hiljalleen muodostuu koko eläinkunnalle haitallista mikromuovia.

Mikromuovia on jo todettu olevan myös kotoisen Suomen järvissä ja vesijohtovesissäkin. Tärkeänä kriteerinä EU:n päätöksenteossa oli, että kiellettäviä tuotteita tulee olla yhtä edullista tai lähes yhtä edullista valmistaa biohajoavista materiaaleista, kuten puusta ja sokeriruo’osta.

Nyt onkin mainio tilaisuus näyttää esimerkkiä muille ja siirtyä biohajoavien kertakäyttöastioiden käyttämiseen, jo ennen kuin laki sitä vaatii.

Tietoa tuotteesta: 

  • Leveys 15,24 cm – Pituus 15,24 cm – Korkeus 8 cm (6×6 tuumaa), tukkupakkaus 300 kappaletta
  • Tilavuus 450 ml
  • Soveltuu loistavasti yhteen GoBion biohajovien aterimien ja mukien kanssa
  • 100% kompostoituva ja biohajoava
  • Valmistettu kierrätetystä sokeriruo’osta
  • Tehty kertakäyttöön, kestää kylmät, kuumat ja öljyiset ruoat
  • Voidaan laittaa mikroaaltouuniin tai pakastaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Take-away-rasia, 15,24 x 15,24 x 8cm 450ml (biohajoava) – 300kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry