Ovaali säilytysastia 770ml (bagasse, biohajoava) ja PET-kansi (kierrätettävä) – 300 kappaletta

105,00

Laadukkaat kertakäyttöastiat ovat aina tervetulleita niitä tarvitseville ja näistä tyylikkäästi muotoilluista, kannellisista säilytysastioista on hankalaa pistää paremmaksi. Ne ovat oiva valinta yrittäjälle, joka haluaa tehdä nopean ja kivuttoman siirtymän ekoystävällisemmälle polulle – varsinkin nyt, kun Euroopan Unioni on kieltämässä 2021 vanhojen, muovisten kertakäyttöasioiden käytön.

Tuotetunnus (SKU): SP-Bagasse-L065 + SP-PET-L065D Osasto:

Kuvaus

Näiden ovaalinmuotoisten säilytysastioiden valmistusmateriaalina on 100% biohajoava bagasse (sokeriruokojäte), ja niiden läpinäkyvät kannet on valmistettu kierrätyskelpoisesta PET-biomuovista. Kokoja on tarjolla kahta: 500 ml (18 unssia) sekä tämä isompi 770 ml (26 unssia) astia. Vahvan koostumuksensa ansiosta ne soveltuvat sekä kuumien, että kylmien ruokalajien väliaikaiseen säilytykseen ja ne voivat pitää nestettä jopa 36 tuntia.

GoBion kertakäyttöastioilla pidät huolen, että siirryt helposti noudattamaan uusia EU-ympäristödirektiivejä ilman, että sinun tarvitsisi vaihtaa entisiä muovikertakäyttöasioita heikompilaatuisiin vaihtoehtoihin.

Faktoja:

  • Mitat 23,6 x 16,9 x 4 cm (770 ml / 18 unssia), tukkupakkausmäärä 300 kappaletta.
  • Kansi kierrätettävää PET-muovia (polyetyleenitereflalaatti).
  • Saatavilla myös pienemmällä 500 ml tilavuudella.
  • Kestää kylmiä ja kuumia säilytyslämpötiloja.
  • Astiaa voidaan käyttää turvallisesti mikrossa lämmittämiseen (kannen lämmitystä ei suositella) tai pitää pakastimessa.
  • Myrkytön ja ekoystävällinen, eli soveltuu loistavasti elintarvikkeille ja ruuille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ovaali säilytysastia 770ml (bagasse, biohajoava) ja PET-kansi (kierrätettävä) – 300 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry