Ovaali säilytysastia 1100ml (bagasse, biohajoava) ja PET-kansi (kierrätettävä) – 300 kappaletta

115,00

Kuluttajat alkavat tekemään entistä ympäristötietoisempia valintoja ja kansainvälinen yhteisö haluaa ajaa läpi uusia, vihreitä arvoja edustavia päätöksiä. Yksi niistä on Euroopan Unionin luopuminen vanhoista, muovisista kertakäyttöastioista vuonna 2021, ja siirtyä kokonaan kierrätettäviin, biohajoaviin ja kompostoitaviin kulutustarvikkeisiin.

Tuotetunnus (SKU): SP-Bagasse-L067 + SP-PET-L067F/PET-L068F Osasto:

Kuvaus

GoBion tyylikkäät ja kestävät säilytysastiat ovat täydellinen valinta yrityksille, jotka haluavat uudistaa kertakäyttöastiansa. Niiden valmistusmateriaalina toimii 100% kompostoituva bagasse, joka tunnetaan myös sokeriruo’on ylijäämänä. Niitä toimitetaan 1100ml lisäksi isompana 1800ml variaationa, ja ne on kehitetty kestämään kuumia sekä kylmiä lämpötiloja.

Ne pitävät nestettä jopa 36 tuntia sekä kestävät ongelmitta mikrolämmityksen ja pakastamisen, eli ne soveltuvat täydellisesti melkeinpä minkä tahansa elintarvikkeen tai ruuan säilytykseen. Myös kansi on valmistettu kierrätettävästä PET-biomuovista.

Jos yrityksesi käyttää toiminnassaan kertakäyttöastioita, niin nyt on oikea hetki tilata uudet EU-direktiivit täyttävät kertakäyttöastiat varastoon. Tulet samalla olemaan vihreämmän kulutuksen eturintamassa!

Faktoja:

  • Mitat 23,1 x 18,2 x 4,3 cm (1100 ml / 37 unssia), tukkupakkausmäärä 300 kappaletta.
  • Kansi kierrätettävä (PET), astia 100% kompostoituva (bagasse).
  • Saatavilla myös suurempi, 1800ml kannellinen versio.
  • Täydellinen säilytysastia sekä kuumille, että kylmille ruuille.
  • Kestää mikroaaltouunissa lämmittämisen (kansi ei mikroon suositeltava) ja säilytyksen pakastimessa, nesteenpitävä 36h.
  • Ei pelkoa siitä, että astia jättäisi mitään myrkkyjä ympäristöön tai kehoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ovaali säilytysastia 1100ml (bagasse, biohajoava) ja PET-kansi (kierrätettävä) – 300 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry