Valkoinen kahvimuki 3,5 dl ja kansi (biohajoava) – 500 kappaletta

129,90

Biohajoavasta materiaalista valmistettu kannellinen kahvimuki on huomattava parannus perinteisistä muovikannellisista pahvimukeista. Ne tarjoavat huomattavia ympäristöetuja muovisille vastineilleen, ollen täysin kilpailukykyisiä tuotantolaadultaan ja hinnaltaan.

Toisin kuin perinteisissä kertakäyttömukeissa, näiden kannetkin ovat luonnossa hajoavia ja ne on valmistettu täysin kompostoituvasta ja käsittelyä kestävästä CPLA-biomuovista.

Tuotetunnus (SKU): SP-KFTPLAHC-12oz Osastot: , ,

Kuvaus

Tätä take-away-kahvikuppia löytyy kolmea eri kokoa: standardi (2,4 dl / 8 unssia), iso (3,5 dl / 12 unssia) ja extra iso (4,7 dl / 16 unssia), joten tilaa löytyy perinteiselle mokkakahville tai tunteella tehdylle jääkahville kerman, kastikkeen ja vaahtokarkin kera. Mukien elegantti valkoinen väri korostaa juhlatilaisuuksia, loistaa arvokkaasti silmään ja ei erotu negatiivisesti edukseen missään tilanteessa.

Tarjoamme korkealaatuiset, biohajoavat kertakäyttöastiat edullisesti. Luonnonystävällinen take away-kahvikuppi kannen kera on arvostettava ympäristöteko, joka takaa vähintään yhtä hyvän käyttökokemuksen, kuin perinteiset vastaavat muovituotteet.

Faktoja:

  • Mitat 9 x 11 cm (3,5 dl / 12 unssia), tukkupakkausmäärä 500 kappaletta.
  • Sekä kuppi, että kansi hajoavat täysin luonnossa.
  • Toimitetaan kolmea eri kokoa.
  • Kestää käsittelyä ja kovia lämpötiloja.
  • Valkoinen väri valaisee miellyttävästi ympäristöä.
  • Luonnolle ystävällisempi valinta, kuin perinteiset kahvimukit.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valkoinen kahvimuki 3,5 dl ja kansi (biohajoava) – 500 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry