Puulusikka (biohajoava), 16 cm – 1000 kappaletta

139,00

Kun Euroopan Unioni kieltää muoviset kertakäyttöastiat vuonna 2021, The Wooden Cutlery on valmiina tarjoamaan oivan vaihtoehdon uuden ajan ympäristöystävällisille aterimille. Puusta tehdyt biohajoavat aterimet ovat 100%:sti kompostoitavia.

Ruokailuvälineinä The Wooden Cutlery –tuotteet arvostavat käyttäjäänsä ekologisuudella, huokealla hinnalla ja korkealla tuotantolaadulla.

Tuotetunnus (SKU): SP-WDNCTL16-SPOON Osasto:

Kuvaus

The Wooden Cutleryn luonnonkoivusta tehdyt laatuaterimet koristavat jokaista ruokapöytää. Puusta tehdyt kertakäyttöastiat lyövät ulkonäöltään pois jäävät muoviset astia laudalta kaikissa tilanteissa. Pyöritit sitten ravintolaa, järjestit julkista tapahtumaa tai söitte ihan vain yhtiöporukalla luonnon helmassa, niin nämä ruokailuvälineet eivät aiheuta päänvaivaa sinulle tai ympäristölle.

Kun kansat ja yhteisöt ovat halukkaita rakentaamaan parempaa huomista planeetallemme, The Wooden Cutleryn tuotteilla voit olla eturintamassa vähentämässä turhan muovin käyttöä. Koivu materiaalina tekee niistä erittäin mukavia ja kestäviä käyttää, eikä minkään ruokalajin syömisessä tule ongelmaa vastaan.

Faktoja:

  • Pituus 16 cm, tukkupakkausmäärä 1000 kappaletta
  • Kaunista ruokapöytäsi The Wooden Cutlery-sarjan biohajoavien haarukoiden ja veitsien kanssa.
  • Materiaalina luonnonkoivu, joka hajoaa luonnossa täysi.
  • Väriaineeton, valkaisematon ja ei glaseerausta.
  • Soveltuu jokaiseen ruokapöytään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puulusikka (biohajoava), 16 cm – 1000 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry