Puuveitsi (biohajoava), 16 cm – 1000 kappaletta

119,00

The Wooden Cutlery -sarja tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon ympäristöä kuormittaville, muovisille kertakäyttöastioille. Nämä puiset, biohajoavat aterimet voidaan kompostoida täysin. The Wooden Cutlery -ruokailuvälineet vaalivat asiakasystävällisyyttä niiden myyntihinnan, laadun ja ekologisuuden ollessa kauniisti tasapainossa.

Tuotetunnus (SKU): SP-WDNCTL16-KNIVES Osasto:

Kuvaus

Korosta ruokapöytien ulkonäköä ja ympäristöystävällisyyttä näillä raikkaasta luonnon koivusta valmistetuilla aterimilla. Oli tilaisuus mikä tahansa, niin nämä puiset ruokailuvälineet ovat toimivat ratkaisu; festivaalit, musiikkitapahtumat, yhtiön lounaat ja juhlat, ihan mihin vain. Nämä aterimet ovat loistava valinta kotiin tai yritykselle, kun muoviset kertakäyttöastiat poistuvat vuonna 2021 markkinoilta EU-säädöksien johdosta.

The Wooden Cutlery tarjoaa vaivattoman siirtymän ekologisemman yhteisön rakentamiseen, jossa kaikki voivat olla mukana. Ne on valmistettu 100-prosenttisesti koivusta, joka tekee niistä mukavia käsitellä ja kestäviä käytössä. Jokainen ruokalaji on syötävissä helposti The Wooden Cutlery –ruokailuvälineillä.

Faktoja:

  • Pituus 16 cm, tukkupakkausmäärä 1000 kappaletta
  • Kaunistaa ruokapöytää The Wooden Cutlery-sarjan biohajoavien haarukoiden ja lusikoiden kanssa.
  • Luonnossa hajoava, materiaalina pelkästään luonnon koivu.
  • Ei glaseerattu tai valkaistu, eikä sisällä väriaineita.
  • Sopii kertakäyttöisesti kaikkiin tilaisuuksiin ja ruokiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puuveitsi (biohajoava), 16 cm – 1000 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry