Puuveitsi (biohajoava), 16 cm – 1000 kappaletta

119,00
Hinta yhdelle tukkupaukkaukselle ilman määräalennuksia

The Wooden Cutlery -sarja tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon ympäristöä kuormittaville, muovisille kertakäyttöastioille. Nämä puiset, biohajoavat aterimet voidaan kompostoida täysin. The Wooden Cutlery -ruokailuvälineet vaalivat asiakasystävällisyyttä niiden myyntihinnan, laadun ja ekologisuuden ollessa kauniisti tasapainossa.

Kuvaus

Korosta ruokapöytien ulkonäköä ja ympäristöystävällisyyttä näillä raikkaasta luonnon koivusta valmistetuilla aterimilla. Oli tilaisuus mikä tahansa, niin nämä puiset ruokailuvälineet ovat toimivat ratkaisu; festivaalit, musiikkitapahtumat, yhtiön lounaat ja juhlat, ihan mihin vain. Nämä aterimet ovat loistava valinta kotiin tai yritykselle, kun muoviset kertakäyttöastiat poistuvat vuonna 2021 markkinoilta EU-säädöksien johdosta.

The Wooden Cutlery tarjoaa vaivattoman siirtymän ekologisemman yhteisön rakentamiseen, jossa kaikki voivat olla mukana. Ne on valmistettu 100-prosenttisesti koivusta, joka tekee niistä mukavia käsitellä ja kestäviä käytössä. Jokainen ruokalaji on syötävissä helposti The Wooden Cutlery –ruokailuvälineillä.

Faktoja:

  • Pituus 16 cm, tukkupakkausmäärä 1000 kappaletta
  • Kaunistaa ruokapöytää The Wooden Cutlery-sarjan biohajoavien haarukoiden ja lusikoiden kanssa.
  • Luonnossa hajoava, materiaalina pelkästään luonnon koivu.
  • Ei glaseerattu tai valkaistu, eikä sisällä väriaineita.
  • Sopii kertakäyttöisesti kaikkiin tilaisuuksiin ja ruokiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puuveitsi (biohajoava), 16 cm – 1000 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Viesti