Puuhaarukka (biohajoava), 16 cm – 1000 kappaletta

119,00

The Wooden Cutlery -sarjan kertakäyttöiset, puiset ruokailuvälineet ovat 100-prosenttisesti kompostoitavia ja loistava vaihtoehto perinteisille muovisille kertakäyttöastioille. The Wooden Cutlery -aterimet tarjoavat täydellisen tasapainon laadun, hinnan, omaperäisyyden ja ympäristöystävällisyyden välillä.

Tuotetunnus (SKU): SP-WDNCTL16-FORK Osasto:

Kuvaus

Nämä ekoystävällisestä materiaalista valmistetut aterimet saavat jokaisen ruokapöydän näyttämään tyylikkäältä. Ne sopivat kaikkiin tapahtumiin: konsertteihin, firman lounaalle tai virkistysiltaan, festivaaleille, juhliin, ihan mihin vain. Oli paikkana sitten yritysjuhlat tai ravintola, niin voit olla varma, että nämä aterimet kohottavat imagoasi, kun siirryt pois perinteisistä ympäristöä kuorimittavista muoviastioista.

Tarjoa yhteisöllesi ympäristöystävällisempi ratkaisu ja voit olla varma, että asiakas ei kaipaa muoviaterimia seuraavalla kerralla. Aterimet on valmistettu koivusta, joten ne ovat hyvin kestäviä ja mukavia käsitellä. Ne soveltuvat loistavasti kaikille ruokalajeille, sekä kylmille, että kuumille.

Faktoja:

  • Pituus 16 cm, tukkupakkausmäärä 1000 kappaletta
  • Soveltuu loistavasti yhteen meidän biohajoavien lusikoiden ja veitsien kanssa.
  • Luonnossa hajoava, tehty täysin luonnon koivusta.
  • Ei sisällä glaseerausta, väriaineita tai valkaisua.
  • Tehty kertakäyttöön, kaikkiin tilaisuuksiin ja ruokiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puuhaarukka (biohajoava), 16 cm – 1000 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry