Bagasse-kulho 500ml (kompostoituva, biohajoava) ja PET-kansi (kierrätettävä) – 600 kappaletta

139,00

Jos aikeissasi on vaihtaa yrityksesi vanhat, muoviset kertakäyttöastiat uusiin, ympäristöystävällisempiin versioihin, niin ei tarvitse menee merta pidemmäksi kalaan: GoBion uudet, ekologiset kertakäyttöastiat täyttävät kaikki vuonna 2021 voimaan astuvat EU-direktiivit!

Tuotetunnus (SKU): SP-Bagasse-L001 + SP-PET-L001D Osastot: ,

Kuvaus

Tuleva EU-laki kieltää tulevaisuudessa perinteiset muoviset kertakäyttöastiat, ja nämä sokeriruo’osta valmistetut kulhot ovat yksi niistä tuotteista, jotka korvaavat kokonaan vanhat luontoa rasittavat esi-isänsä.

Sokeriruo’on ylijäämänä tunnettu bagasse on 100% kompostoituva materiaali, joka kestää huomattavia lämpötilan vaihteluita, ja siksi ne soveltuvat hyvin lähes minkä tahansa elintarvikkeen väliaikaiseen säilytykseen. Myös sen läpinäkyvä kansi on valmistettu kierrätettävästä PET-biomuovista, joten sinun ei tarvitse huolehtia senkään lainmukaisuudesta.

Tee vaikutus asiakkaihin olemalla mukana uuden vihreän vallankumouksen eturintamassa vähentämällä osaltasi tuntuvasti käyttämäämme muovia. Biohajoavat kertakäyttöastiat toimivat elintarvikkeiden säilytyksessä yhtä mainiosti, kuin perinteinen öljypohjainen muovi!

Faktoja:

  • Mitat 15,5 x 5,4 cm (500 ml / 18 unssia), tukkupakkausmäärä 600 kappaletta.
  • Valmistusmateriaalina bagasse (sokeriruoko), kansi PET-biomuovia.
  • Saatavilla myös kaksi muuta kokoa: 350ml ja 950ml versiot PET-kannella.
  • Loistava aterioille, salaateille, kylmäruuille sekä muille.
  • Turvallinen lämmittää mikrossa (ilman kantta) ja pakastaa, kestää myös nesteitä 36 tuntia.
  • Myrkytön sekä ympäristölle, että keholle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bagasse-kulho 500ml (kompostoituva, biohajoava) ja PET-kansi (kierrätettävä) – 600 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry