Lähetyslaatikko (medium) – 100 Kappaletta

0,00

Tee tavaroiden toimittamisesta sujuvaa, turvallisempaa ja samalla ekologisempaa! GoBion lähetyspaketit sopivat erinomaisesti esimerkiksi verkkokaupoille, jotka haluavat pitää huolen siitä, että tavarat pääsevät ehjänä perille!

Tuotetunnus (SKU): SP-ECOMBOX-M Osastot: ,

Kuvaus

Nämä verkkokaupankäyntiin ja logistiikkaan tarkoitetut pakkauslaatikot sopivat kaikenlaisille tarvikkeille ja lähetyksille. Ne on pakattu tukkupakkauksissa litteästi ja ovat todella helppoja koota, joten ne eivät vaadi paljoa säilytys. Laatikot ovat rakenteeltaan vantteria, joten ne kestävät pidemmän ja rankemmankin matkan. Tuotetta toimitetaan vähintään sadan kappaleen erissä, mutta kappalehinta laskee isommille toimituksille (esimerkiksi yli 500, 1000 ja 5000 kappaleen tilaukset).

Jos yrityksessänne ei olla vielä kaavailtu ekologisempiin käyttötarvikkeisiin siirtymistä, niin on hyvä tietää, että vuonna 2021 EU kieltää useita muovisia kulutustarvikkeita kertakäyttöastioista pakkaustuotteisiin. Eli jos yrityksessänne käytetään esimerkiksi pintakäsiteltyjä laatikoita, jotka saattavat olla hankalampia saada uusiokäyttöön, niin nämä pakkauslaatikot ovat täysin kompostoitavia sekä kierrätettäviä!

Faktoja:

  • Laatikon mitat 29 x 20 x 9 cm, tukkupakkausmäärä min. 100 kappaletta.
  • Erinomainen erilaisten esineiden postittamiseen.
  • Toimitetaan kasaamattomana, mutta helppo koota.
  • Väri pahvinruskea.
  • Vahva rakenteeltaan.
  • Luonnonystävällinen materiaali, 100% kierrätettävä ja kompostoitava.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lähetyslaatikko (medium) – 100 Kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry