Ruskea paperikassi, iso (biohajoava) – 200 kappaletta

79,00

Jätä perinteiset ympäristöä kuormittavat muovikassit muovipussit pois elämästäsi ja siirry täysin kompostoitaviin biokasseihin. Nämä käytännölliset ja luonnonystävälliset paperikassit ovat loistava valinta ihmiselle, joka ajattelee ympäristöään. Kierrepunotut kahvat tekevät raskaistakin kantamuksista helppoa kuljettaa ja tuntumaan hyviltä käsissä.

Tuotetunnus (SKU): SP-KFTBBAGS-L Osastot: ,

Kuvaus

Kassin tukeva pohja saa sen pysymään hyvin pystyssä tehden pakkaamisesta miellyttävää ja kestävä tuotantolaatu takaa useita käyttökertoja. Kolmella eri koolla toimitettava kassi tarjoaa tilaa moneen eri käyttötarkoitukseen.

Tekstittömät ja merkittömät sivut tarjoavat yrityksille mahdollisuuden leimata tai painattaa omat tietonsa tai logonsa lisäarvon tuomiseksi. Kotitalouksiin ne soveltuvat vaikka koristeluun persoonallisuuden esiin tuomiseksi.

Kierrätettävät kantokassit soveltuvat tarvittaessa vaivatta myös jätesäkeiksi, sillä biohajoavuutensa takia ne voi laittaa suoraan paperinkeräykseen. Siirtyessäsi muovista paperikasseihin autat vähentämään tarpeettoman muovin määrää maailmassa ja voit samalla tehdä sen tyylikkäästi.

Faktoja:

  • Mitat 35 x 25 x 39 cm, tukkupakkausmäärä 200 kappaletta.
  • Kierrepunotuilla kahvoilla liikkuvat raskaammatkin kantamukset.
  • Korkea laatu takaa useamman kilon kantorajan.
  • 100-prosenttisesti kierrätettävä ja kompostoitava.
  • Sopii loistavasti yrityksille ja kotitalouksille.
  • Monikäyttöinen, tukevarakenteinen, kestää pitkään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruskea paperikassi, iso (biohajoava) – 200 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry