Ruskeat kierrätettävät lautasliinat – 40x40cm – 2000 kappaletta

0,00

Ruokapöydässä ateriointi on miellyttävämpää, kun se näyttää tyylikkäältä ja siistiltä. GoBio tarjoaa ekologisten kertakäyttötuotteiden ohella myös kattaustarvikkeita, jotka ovat yhtä ekologisia, kuin astiatkin. Nämä lautasliinat ovat sen verran riittoisia, että niitä ei tarvitse antaa asiakkaalle montaa mukaan.

Tuotetunnus (SKU): SP-NPKNBR-40 Osasto:

Kuvaus

Servetit on tehty kraft-paperista, joka on korkealaatuista puukuitua. Materiaalikoostumuksensa ansiosta niillä on loistava imukyky, joten syntyneet sotkut katoavat nopeasti ilman, että tarvitsee ottaa koko pinkkaa käteen. Tukkupakkauskoko lautasliinoille on 2000 kappaletta, mutta suurempia eriä tilaavat ovat oikeutettuja määräalennukseen. Kannattaa siis tilata kerralla kunnolla!

GoBion ekologiset lautasliinat ovat omiaan esimerkiksi take-away- ja pikaruokaravintoloiden asiakkaille. Ne voidaan kompostoida ja / tai kierrättää muiden tuotteidemme tapaan, joten jos yrityksesi haluaa siirtyä täysin uusiin ja ympäristöystävällisempiin kertakäyttötarvikkeisiin ennen uusien EU-direktiivien voimaanastumista vuonna 2021, niin nyt on oikea hetki tehdä se!

Faktoja:

  • Paksu koostumukseltaan, eli imukykyinen.
  • Pintakuvioitu, sopii hyvin hienompiinkin tilaisuuksiin.
  • Väriltään ruskea.
  • Tehty kraft-paperista.
  • Liinan mitat 40 x 40 cm, saatavilla myös kompaktimpi 33 x 33 cm lautasliina.
  • Lautasliinat voi laittaa kompostiin tai kierrätykseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruskeat kierrätettävät lautasliinat – 40x40cm – 2000 kappaletta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry