Musta pakattu PLA-pilli, 20,3 x 0,7 cm (biohajoava) – 2000kpl

45,00

Tässä PLA-pillissä on käytetty raaka-aineena maissitärkkelystä. PLA eli polylaktidi on uusiutuvista raaka-aineista valmistettu biohajoava termoplastinen alifaattinen polyesteri. Pilli on 20,3cm pitkä ja sen halkaisija on 0,7cm.

Nämä biohajoavat pillit ovat ekologinen vaihtoehto perinteisille muovista valmistetuille pilleille. Materiaali on yhtä kestävää ja ominaisuuksiltaan muovia vastaava, joten laadusta ei tarvitse tinkiä siirryttäessä biohajoavien materiaalien käyttöön.

Tuotetunnus (SKU): SP-PLASTRAW-BLACK Osastot: ,

Kuvaus

Pillit kestävät hyvin erilaisia kylmiä ja kuumia juomia aivan, kuten muoviset vastineensa. Ne ovat sopivat hyvin ravintoloille, baareille, yökerhoille, konsertteihin ja festivaaleille – sinne missä ikinä pillejä voidaan tarvita.

Tarjoa asiakkaillesi, yhteisöllesi ja vieraillesi ympäristöystävällisempi ratkaisu muovisen pillin sijaan. Silloin, kun tarvitset pillejä tilaisuuksiisi, niin tee vihreämpi valinta ja laita juoman sekaan maissitärkkelyksestä valmistettu, biohajoava PLA-pilli.

Tilaa meiltä yrityksellesi tai organisaatiollesi käyttöön täysin biohajoavat pillit ja ole osana maailmanlaajuista vihreää muutosta!

EU-direktiivit kieltävät muoviset kertakäyttöastiat. Onko yrityksesi valmistautunut? 

EU:n asetus muovisten kertakäyttötavaroiden valmistuksen ja myymisen rajoittamisesta tulee voimaan kokonaisuudessaan viimeistään 2021. Rajoitettaviin tuotteisiin kuuluu muun muassa muoviset pillit, annosrasiat ja vanupuikot. Valitettavan usein nimenomaan muoviset pillit lentävät helposti tapahtumien lomassa luontoon ja sieltä päätyvät joko vesistöihin tai jäävät pusikkoon seuraavaksi vuosituhanneksi.

Myös Suomen järvistä ja jopa vesijohtovedestä on löydetty eläinkunnalle ja luonnolle haitallista mikromuovia. Tärkeänä kriteerinä EU:n päätöksenteossa on ollut se, että kiellettäviä tuotteita pitää pystyä jo nyt valmistamaan edullisesti biohajoavista materiaaleista, kuten maissitärkkelyksestä, puusta tai sokeriruo’osta.

Lopeta siis muovisten pillien hamstraaminen, sillä pillejä tulee jatkossakin olemaan tarjolla, ilman muovia ja vähintään yhtä hyvän laatuisena.

Näytä esimerkkiä muille ja siirry biohajoavien pillien käyttämiseen, jo ennen kuin laki sitä vaatii.

Tietoa tuotteesta: 

  • Pituus 20,3 cm – Halkaisija 0,7 cm, tukkupakkaus 2000 kappaletta
  • Soveltuu loistavasti yhteen GoBion biohajovien mukien kanssa
  • 100% kompostoituva ja biohajoava
  • Valmistettu polylaktidista, minkä raaka-aineena käytetty maissitärkkelystä
  • Tehty kertakäyttöön, kestää kylmät ja kuumat juomat
  • Pillit on kääritty paperiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Musta pakattu PLA-pilli, 20,3 x 0,7 cm (biohajoava) – 2000kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry